Norge - fredag den 21. maj 2010


Folkestien

Tilbage

Vejret viste sig fra bedste side med høj sol og plads til korte bukser og tshirt allerede fra morgenstunden. Morgenmaden kunne derfor passende indtages udenfor. Marie og jeg havde en forventning til, at de forskellige gæster ville ud og se lidt til området omkring os. Det var der også nogle, der havde faste planer om. De fleste valgte dog at blive omkring hytten og slappe af, især set i lyset af det gode vejr. Så der blev slappet af og formiddagens program blev en tur rundt på folkestien - de ca. 5 km. vandresti i området omkring Nissedal by. Marie og jeg fulgte med. Vi ville gerne vise de andre ruten - og så havde vi en chance for, at gå den i den rigtige retning?

Efter frokost var der for de flestes vedkommende almindelig afslapning og solbadning, krydret med lidt spil og leg. Maries familie er god til at aktivere hinanden bl.a. med en omgang rundbold, hvor de unge mennesker (ja børn er de jo snart ikke længere) spillede mod de gamle.

Aftensmaden stod Maries søskende for. Der kom gang i grillene. Mens der blev grillet på livet løs, dukkede dagens hold af gæster op og så var vi tæt på at være fuldtallige. Der var kun 3 gæster, der først ville ankomme i morgen.

Dagen igennem var vi begunstiget med højt sol og også aftenens vejr var perfekt. Vi kunne sidde ude ved de mange borde og nyde god mad. Oven i hatten havde Maries søskende arrangeret et overdådigt frugtbord til dessert. Ikke et øje var tørt?

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19